lördag 18 juli 2009

Vad har jag gjort idag??

Jobbade till kl 16.00 idag. Så fort jag kom hem så somna jag en liten stund. Va så trött med det är ju inget nytt. Sen åkte jag och Anders och hämtade thai mat. Den mumsade vi på ute vid F4 båthamn. Titta lite neråt för att se bilder från eftermiddan. Vad som inte finns med på bild är att jag badade ikväll. Vi hittade en sandstrand på frösön. Varmt, eller ljumet, var det så jag tog några simtag. Så skönt

1 kommentar:

  1. Du verkar ha haft en härlig helg trots jobb. Skönt att bada! :)

    Jag svarar gärna på dina frågor om jag kan! Angående att köra både pump och spin så går det alldeles utmärkt, men du kan ju tänka på att ta lite lägre vikter på de två benlåtarna. Det är faktiskt lite skönt att få trampa ur benen efter ett pumppass, att göra tvärtom (Först spin, sen pump) brukar vara tyngre.
    Angeående maten så är jag inte den bästa att fråga om vad man ska äta efter ett pass då jag är kass på att äta efteråt. Men jag vet i alla fall att man ska äta något med snabba kolhydrater direkt efter passet och sedan en riktig måltid inom 1.5 h efteråt. Naturligtvis skiljer sig detta åt beroende på vem man pratar med, men viktigt är i alla fall att man får i sig NÅGOT efteråt så kroppen kan "läka" och bli starkare. Dessutom så kanske man tränar ett pass efter middagen och då äter man ju inte en till middag efteråt... Då kanske det räcker med ett matigare fika, som fullkornsmackor med keso, skinka eller nåt liknande.
    Hmmm, inte så bra svar kanske. :)

    Lycka till med träningen i fortsättningen och förlåt att jag skrämde dig på pumpen i torsdags! :D

    Kram kram

    SvaraRadera

vill säga....